Συμφωνίες

Β

ασισμένοι στο «Ισχύς εν τη ενώσει» διαπραγματευόμαστε και διεκδικούμε καλύτερες συμφωνίες και όρους για τα μέλη μας.
Οι συμφωνίες γίνονται κεντρικά στα γραφεία μας, εξοικονομώντας χρόνο και στα μέλη αλλά και στην κάθε εταιρεία που κεντρικά πλέον κλείνει πανελλαδική συμφωνία για όλα τα μέλη μας.

Εκπαίδευση

Δ

ίνουμε βαρύτητα στην συνεχή εκπαίδευση των μελών μας άλλα και όλων των τμημάτων της επιχείρησης τους.
Ο Όμιλος διοργανώνει σεμινάρια εκπαίδευσης και κατάρτισης των μελών και των πωλητών τους με θέματα την εξυπηρέτηση, την πώληση, την οικονομική διαχείριση, τις νέες τάσεις της αγοράς, τον εκσυγχρονισμό επιχειρήσεων και άλλα θέματα που επιμορφώνουν το ανθρώπινο δυναμικό μας και ισχυροποιούν τη θέση των συνεργατών μας στην αγορά.

Υποστήριξη

Μ

ε κέντρο τα γραφεία του ομίλου, υπάρχει μόνιμη και συνεχής υποστήριξη στα μέλη μας. Όλες οι πληροφορίες, οι εξελίξεις στην αγορά, οι προβληματισμοί κάθε μέλους και οτιδήποτε μπορεί να μας ενδιαφέρει, διαμοιράζεται στο υπόλοιπο δίκτυο άμεσα και αντιμετωπίζεται με απόλυτη εχεμύθεια.

Εκδηλώσεις

Θ

εσμός για τον Όμιλό μας, είναι η Πανελλήνια συνάντηση μελών που διοργανώνεται κάθε χρόνο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Τα μέλη μας από όλη την Ελλάδα συναντιούνται, ανταλλάσσουν απόψεις, ενημερώνονται για τις εξελίξεις της αγοράς, βραβεύονται οι καλύτερες επιχειρήσεις του προηγούμενου έτους αλλά και οι εταιρείες που ξεχώρισαν και θέτουμε τους στόχους μας για την επόμενη χρονιά.

Τέλος διοργανώνουμε διμερείς συναντήσεις με σημαντικές εταιρείες του χώρου και εκπρόσωπους των μελών μας, επισκέψεις σε εργοστάσια παραγωγής, ενώ συμμετέχουμε στις σημαντικότερες εκθέσεις του χώρου μας.

Εργαλεία

Σ

το πλαίσιο προώθησης των προϊόντων και ενίσχυσης των πωλήσεων, έχουμε δημιουργήσει σημαντικά εργαλεία που παρέχονται στους συνεργάτες μας εντελώς δωρεάν.

  • Ο πρώτος προϊοντικός κατάλογος της αγοράς “Sales Organizer” μοιράζετε δωρεάν μέσω των μελών του Ομίλου στο πελατολόγιο τους. Ο πιο περιεκτικός κατάλογος προϊόντων της μικρή λιανικής, με τις σημαντικότερες εταιρείες του χώρου και τα βασικότερα είδη, όλα σε ένα έντυπο, που ανανεώνουμε και εκδίδουμε κάθε χρόνο από το 2006.
  • Κυκλοφορούμε 8 διαφημιστικά φυλλάδια ετησίως, με ειδικές προσφορές και δυναμικές εκπτώσεις, που μοιράζονται δωρεάν σε όλα τα σημεία λιανικής μέσω των εμπόρων μας.
  • Σελίδα στο διαδίκτυο όπου τα μέλη μας μπορούν ηλεκτρονικά να λαμβάνουν και να ενημερώνονται για τις ετήσιες συμφωνίες, τιμοκαταλόγους και νέα προϊόντα των εταιρειών.
  • Ανάπτυξη των Social Media “Facebook, Twitter και Linkedin. Ακολουθούμε τις τάσεις και την τεχνολογία.
  • Application (Εφαρμογή) για κινητά τηλέφωνα. Άμεση ενημέρωση μελών και σημείων πώλησης για τα νέα του Ομίλου και της αγοράς. Σας προσκαλούμε να κατεβάσετε και εσείς την εφαρμογή στο κινητό σας.

Επισκέψεις

Ε

ίμαστε παντού και πάμε παντού.
Ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα και επισκεπτόμαστε τα μέλη μας. Οι συχνές επαφές και οι συναντήσεις που πραγματοποιούνται, ενισχύουν τις μεταξύ μας σχέσεις, την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό που έχουμε όλοι για κάθε μέλος αυτής της ομάδας. Αυτό είναι και ένα από τα ιδιαίτερα συστατικά αυτού του εγχειρήματος.