ΠΡΟΦΙΛ

Ο Όμιλος ΔΕΛΤΑ δημιουργήθηκε το 2001 στην Αθήνα, μέσα από την ανάγκη των σημείων της μικρής λιανικής για έναν αξιόπιστο προμηθευτή, που να λειτουργεί ως συνεργάτης αλλά κυρίως ως σύμβουλος της επιχείρησής τους.

Πρόκειται για τον μοναδικό όμιλο του κλάδου που ιδρύθηκε με ιδιωτική πρωτοβουλία και αποτελείται πανελλαδικά από 64 επιχειρήσεις χονδρικής (ποτών, ζαχαρωδών και άλλων αγαθών), που επιλέχθηκαν με αυστηρά κριτήρια.

Σήμερα τα μέλη μας μέσα από ένα δίκτυο πωλήσεων που καλύπτει περισσότερους από 40 νομούς της χώρας, εξυπηρετούν καθημερινά 19.500 σημεία πώλησης διακινώντας τα προϊόντα των μεγαλύτερων εταιρειών της αγοράς.
Η τεχνογνωσία που διαθέτει το ανθρώπινο δυναμικό του Ομίλου, οι σύγχρονες μέθοδοι πώλησης, η συνεχής εκπαίδευση αλλά και οι πρωτοποριακές προωθητικές ενέργειες που εφαρμόζονται, έχουν ως αποτέλεσμα μία αξιοσημείωτη ανάπτυξη του τζίρου του μέσα σε 16 μόλις χρόνια λειτουργίας.

5
64

Επιχειρήσεις χονδρικής

24
40

Εξυπηρετούμενοι νομοί

18139
19500

Σημεία πώλησης

OΡΑΜΑ

Ο Όμιλος ΔΕΛΤΑ έχει κατά βάση συμβουλευτικό χαρακτήρα που εφαρμόζεται μέσα από πρωτοποριακές μεθόδους πώλησης και στοχοποίησης των πελατών μας. Επιλέγοντας και εκπαιδεύοντας νέους πωλητές, καταρτίζοντας τα μέλη και τους συνεργάτες τους, γιατί στον Όμιλο ΔΕΛΤΑ πιστεύουμε ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού μίας επιχείρησης.

καίριους νομούς και η δημιουργία ενός πανελλαδικού δικτύου διανομών, επιλέγοντας αναπτυσσόμενους στην περιοχή τους εμπόρους με πρωτοποριακές ιδέες και καλή φήμη, που θα ενισχύσουν την ανάπτυξη του και τη υψηλή θέση που κατέχει στην αγορά.
Και επιπλέον η συγχώνευση μελών που δραστηριοποιούνται σε παρακείμενες περιοχές, όπου αυτό είναι εφικτό καθώς και ο σχεδιασμός κοινών αποθηκών, που μειώνει σημαντικά το κόστος λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Όμιλος Δέλτα

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Πρόεδρος Ομίλου Δέλτα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Τμήμα Marketing

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Διευθυντής Ανάπτυξης

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ

Graphic Designer

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΣΑΛΙΑΣ

Γραμματεία – Υποστήριξη

ΧΡΥΣΑ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΥ

Διεύθυνση Οικονομικών

ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ